szerelés, javítás, karbantartás

" kérdezze meg a szerelőt " Tel.: +3630/715-77-98

Biztonsagtechnika / Vagyonvédelem

Cégismertető

A Top-Control 1991 óta áll kedves megrendelői rendelkezésére. Alapítótagjai és jelenlegi tulajdonosai is villamosmérnökök.

  • Elsődleges területünk a vagyonvédelem, de kiegészítésként a ház-elektronika valamint az irodai rendszerek területén előforduló komplex munkákat is elvégezzük.

  • Vagyonvédelem Elektronikus jelző/riasztó rendszerek telepítése a legkorszerűbb izraeli, angol és kanadai eszközök alkalmazásával. Rendszereinket kriminalisztikai szempontok és az idevonatkozó előírások és ajánlások (például a MABISZ – Magyar Biztosítók Országos Szövetsége, Rendőrség, Tűzoltóság, stb.) alapján alakítjuk ki.

  • Rendszereink telefonvonalon vagy rádióhullámok segítségével 24 órás figyelőszolgálatban illetve a rendőrségen képesek jelezni a betörést. A Vagyonvédelmi Vállalkozók Országos Szövetsége tagjaként mindig a legújabb technikai megoldásokat alkalmazzuk.

  • Beléptető rendszerek (proximity, mágneskártyás, stb.) telepítésével valamint kamerás figyelőrendszerek kialakításával fokozhatjuk az objektum védelmét. Szükség szerint a kiegészítő mechanikai védelmet is kialakítjuk (törésvédő fóliáktól a páncélozott bejárati ajtókon keresztül a motoros rácsokig).

  • Kiegészítők Irodaházakban informatikai hálózatot (számítástechnika, telefon) építünk ki a megrendelő igényei szerint.

  • Családi házakban (videó)-kaputelefon rendszer kialakítása, kapu- és garázsnyitás elkészítése, telefonos távvezérlés, TV-sávos kamerarendszer valamint parabola- és földi antenna rendszer felszerelése teszi teljessé a palettát.

  • Gyengeáramú elektronikai automatizálási rendszerek fejlesztésével és kialakításával tesszük komfortosabbá az adott objektumot

Hívjon bennünket a 0630/715-77-98 számon vagy küldjön egy mailt a forum@t-online.hu-ra!


Reklámok

Written by B. Zsolt

28/08/2011 - 2:25 DU.

%d blogger ezt kedveli: